Móra – Regionális idegen nyelvi verseny

Iskolánk 2 csapattal indult a Lukács Sándor Iskola által meghirdetett Regionális Idegen nyelvi Csapatversenyén. A versenyre angol és német nyelven vártak 3 fős csapatokat. A megmérettetés 2 fordulós volt, az első fordulóban  egy maximum 5 perc időtartamú iskola bemutató videót kellett készíteni angol vagy német nyelven.

második, szóbeli fordulón egy 9-10 diából álló ppt-t kellett bemutatni a csapatoknak, témája: Mit szeretek az iskolámban? A diákok beszéde után a zsűri kérdéseket tett fel iskolánkkal, a képzésekkel kapcsolatban. Az angolos csapat remekül vette az akadályokat, a váratlan kérdésekre is azonnal tudtak reagálni a tanulók. Az első fordulós kisfilmre maximum 15 pontot lehetett kapni, ebből a Capslock elnevezésű angol csapat 12 pontot szerzett, a második forduló szintén 15 pontos volt, itt pedig maximális
pontot kaptak a diákok. Így összesen 27 ponttal megnyerték a verseny angol nyelvű kategóriáját. A mórás csapat tagjai: Callejas Martin Daniel 11. A, Molnár Milán 11. B, Simon Attila 11. B. A csapat büszke tagjai az elismerő oklevélen kívül értékes Media Markt utalványokat is nyertek, melyért nagyon hálásak vagyunk a Lukács Sándor Iskolának.
Németes csapatunk a Pioniere nevet választotta. A csapat tagjai szakgimnáziumunk legfiatalabb évfolyamából kerültek ki. Halász Júlia és Kóvári Ákos kilencedikes tanulóink voltak. Az első fordulóban, a bemutatkozó filmükkel 11 pontot értek el. A második forduló ppt bemutatójuk után a zsűri szóbeli dicséretben részesítette őket. Nagy öröm volt számunkra, hogy volt bátorságuk benevezni, szerepelni és tapasztalatot gyűjteni a jövő évi megmérettetésre.

https://drive.google.com/file/d/1-53eK0caphWq3LOKQLsxmZU54IQ27Ur2/view

 

 

Tagintézményeink:

 

Keresés: