Baross – OSZTV

Négy barossos díjazott a pénzügyi-számviteli ügyintéző OSZTV-n

 

Nagy büszkeséget jelent számunkra, hogy iskolánkból az idei tanévben négy, az érettségi utáni szakképző évfolyam pénzügyi-számviteli ügyintéző nappali tagozatán tanuló diák jutott be az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny döntőjébe.

Bogyai Beatrix, Nagy Klaudia, Reizinger Hajnalka és Pongrácz Dániel bizonyíthatta tudását a Makón megrendezett négynapos országos döntőn, ahol az ország legjobb pénzügyi-számviteli ügyintézői mérték össze tudásukat.

A színvonalas versenyen Nagy Klaudia II., Pongrácz Dániel VI. helyezést ért el.

A két helyezettünk teljes felmentést kapott a szakmai vizsga alól és 30 többletpontot érvényesíthetnek a felsőfokú továbbtanulásuk során. Bogyai Beatrix és Reizinger Hajnalka a versenyen elért eredményük alapján részfelmentést értek el a szakmai vizsga alól.

Külön büszkeség számunkra, hogy az országban a nyolc teljes felmentést elért diák között két barossos diák is szerepelhetett.

Az elért eredményekhez gratulálunk tanulóinknak és felkészítő tanáraiknak!

Felkészítő tanárok:

Ács Gabriella, Béresné Tóth Orsolya, Dobai Kitti, Domjánné dr. Szabó Marianna, Faragóné Major Anikó, Gyarmathyné Sipos Emese, Hirholcz Ákos, Horváth Linda, Molnár Melinda és Wally Eszter.

 

Tagintézményeink:

 

Keresés: