Diáknap a Hallerban

Június 14-én rendeztük a Diáknapot a Nyár jegyében, mely hosszas előkészületi, szervezői munkát követően, az időjárás tréfája ellenére jól sikerült.

Programunkban részt vállaltak a kollégák mellett a Tűzoltóság Katasztrófavédelmi munkatársai, Óriás fajátékokat kaptunk a Kalózné Emesétől, Kránitz János ETO kézilabda utánpótláscsoport edző közös bemelegítést tartott a sportolóknak, Horváth Gábor ingatlanközvetítő, Szokoli Réka SMR-től állásinterjúban segítette a diákokat, Burián Gabriella kreatív kézműves foglalkozást tartott.

A megnyitó után az Idegen nyelvi munkaközösség által meghirdetett verseny jeleneteit mutatták be a csapatok angol és német nyelven.

Ezt követően a számos – már előre ismertetett és választott programlehetőségeken kezdték el a munkát a diákok. Nagyon jó hangulat volt minden egyes helyszínen.

A megfáradt sportolók és ügyeskedők a szomjukat és éhségüket az aulában felkínált limonádékkal, szendvicsekkel és palacsintákkal csillapíthatták.

  • Diákok közül a 9.a főzte a gulyást, 9.b az italokat, 9.c pedig a palacsintát készítette és árusította osztályfőnökük és a szakoktatók irányításával.

 

 

Tagintézményeink:

 

Keresés: