Farsang

A Győri Szolgáltatási SZC Móra Ferenc Általános Iskolája és Szakgimnáziumában, az alsó tagozatosok által nagy izgalommal várt farsangi bál vidám, jelmezes felvonulással kezdődött, majd önfeledt táncos mulatsággal folytatódott. A megéhező, megszomjazó gyereksereget a szülők által működtetett büfé várta, de a tombola nyeremények sem maradtak sokáig gazdátlanul.

Több évtizedes hagyomány, hogy az 1-2. osztályosok egyéni jelmezekbe bújnak, a 3-4. osztályok pedig csoportos jelmezekben mutatják be ötletesebbnél ötletesebb zenés koreográfiájukat, amely a pedagógusok, a szülők és a gyermekek lelkes munkáját dicséri.

A szülők alkotta zsűri közel negyven egyéni jelmezt jutalmazott, a csoportos jelmezekben fellépő osztályok pedig egy-egy tortának örülhettek.

Köszönet jár a szervezőknek: Danyi Gábor diákönkormányzatot támogató tanítónak, az alsó tagozat valamennyi pedagógusának, valamint a szülőknek, akik partnerek voltak abban, hogy ismét egy feledhetetlen rendezvényen szórakozhattak a Mórás bálozók.


Ebben az évben is megszervezte a felsős diákönkormányzat a farsangi bált. Az osztályok az osztályfőnökök vezetésével és az őket tanító kollégák részvételével szabadon választott film alapján zenés, táncos vidám jeleneteket adtak elő.

A lelkes produkciókat a közönség nagy tapssal jutalmazta. A győztes osztályok jutalma hagyományosan finom torta volt. A bál sok tánccal folytatódott, majd a bálkirály és a bálkirálynő megválasztása után izgalmas tombolasorsolással zárult.

Tagintézményeink:

 

Keresés: