Győri Szolgáltatási Szakképzési Centrum energetikai fejlesztése

KEHOP-5.2.2-16-2017-00125

A Győri Szolgáltatási Szakképzési Centrum energetikai fejlesztését célozza a KEHOP-5.2.2 konstrukció keretében megkezdett beruházás. A projekt az NFSI Nemzeti Fejlesztési és Stratégiai Intézet Nonprofit Kft. által vezetett konzorciumi formában valósul meg. vezetett konzorciumi formában valósul meg.

 

A beruházás segítségével az intézmény homlokzati nyílászárók cseréje kapcsolódó munkáival, homlokzat utólagos hőszigetelése kapcsolódó munkáival, lapostető utólagos hőszigetelése kapcsolódó munkáival, épületgépészeti fűtésrendszer korszerűsítése kapcsolódó munkáival valósult meg. A fejlesztés eredményeként a Győri Szolgáltatási SZC Szent-Györgyi Albert Egészségügyi és Szociális Szakgimnáziuma és Szakközépiskolája biztonságosabb, egészségesebb, korszerűbb, környezetbarát intézményként működhet tovább.

 

Az intézmény az Európai Unió és a Magyar Állam támogatásával, a Széchenyi 2020 program keretén belül a KEHOP-5.2.2-16-2017-00125 „Győri Szolgáltatási Szakképzési Centrum energetikai fejlesztése” című pályázat keretében 364 600 458 Forint vissza nem téritendő támogatást használ fel, a támogatás intenzitása 100%.

 

További információ a konzorciumvezető oldalán található.

A fejlesztés képekben

Tagintézményeink:

 

Keresés: