Mosonmagyaróvár Város Kiváló Pedagógusa

Nagy büszkeséggel tölt el bennünket, hogy a Bolyai iskola pedagógusa Cseri Józsefné a 2016-17-es tanévben elnyerte a Mosonmagyaróvár Város Kiváló Pedagógusa címet.

Cseri Józsefné 1987 óta iskolánk tanára. A tehetségek felkutatása és a gyengék felzárkóztatása ugyanolyan fontos számára. A tehetséggondozás érdekében minden évben részt vesz az MPI és a TIT által szervezett versenyben, ahol tanítványai mindig az első tíz (de leginkább az első 5) helyezett között vannak, sokan vehették ezért át az iskola tehetséges tanulója díjat. Országos fordulóig több, mint 10 alkalommal juttatta tanítványait. Földrajzból országos 1., 3., 5. és kétszer 7, biológiából országos 10.helyezést szereztek tanítványai. A városi Vöröskereszt által szervezett Elsősegélynyújtó versenyen is minden évben képviseli egy csapata iskolánkat. Biológia szakos tanárként feladatának tartja a diákok egészséges életre nevelését. Ennek érdekében a védőnővel együttműködve számos iskolámban, leginkább novemberben, egészségnevelési hónap kapcsán.

Gratulálunk!

Büszkék vagyunk arra is, iskolánk Diákjai szerepeltek a pedagógusnapi gálaműsoron: Csukrosrózsák Kisegyüttes csángó népdalcsokrot adott elő. A kisegyüttes tagjai: Ábrahám Enikő, Bernáth Eszter, Boros Ramóna; felkészítő Pedagógus: Simon Zoltánné, Varga Pálma szólóének, felkészítő pedagógus: Sági Tünde

 

Tagintézményeink:

 

Keresés: